Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 25 липня: де сьогодні буде спекотніше за все
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 25 липня: де сьогодні буде спекотніше за все

У суботу в західних областях можливий сильний підйом рівня води в річках

25 липня 2020, 08:37 comments1120
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 25 липня, вдень на Закарпатті та в Карпатах, а також сьогодні та завтра в західних, північних і Вінницькій областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на 25 липня: де сьогодні буде спекотніше за все

Температура уночі буде на рівні 10-17 градусів тепла, на півдні країни вночі стовпчики термометрів піднімуться до 20 градусів. Вдень повітря прогріється до 21-28 градуси тепла, в південній частині країни – до 33 градусів.

25 липня в Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській Київській, Черкаській, Дніпровській, Одеській, Миколаївській, Донецькій областях та в Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. 25 липня вдень у західних областях очікуються грози (I рівень небезпеки, жовтий).

Крім того, синоптики попереджають про значний підйом води в річках. Так, увечері 25 липня і протягом 26-27 липня на річках басейну Дністра (Львівська, Івано-Франківська обл.) очікується підйом рівнів води на 0,2 — 1 м.

Також увечері 25 липня і протягом доби 26-27 липня у зв'язку з очікуваними сильними опадами, на річках басейнів Прут та Сирет очікується зміна гідрологічного режиму з підйомами рівнів води до 1 м.

При значних дощах можливе формування значного місцевого та схилового стоку.

Прогноз погоди на 25 липня: де сьогодні буде спекотніше за все - фото 2

Раніше "Коментарі" писали, що на березі Азовського моря вчора помітили нетипове для України явище. Смерч вирував у море і наближався до берега, що налякало відпочиваючих туристів. Деякі встигли зняти стихію на камери мобільного і виклали в Мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини