Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 20 липня: в Україну йде похолодання (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 20 липня: в Україну йде похолодання (карта)

Сьогодні, 20 липня, в деяких областях України пройде злива з грозою

20 липня 2020, 06:30 comments2019
Поділіться публікацією:

Сьогодні частина України опиниться під куполом циклону. Згідно з інформацією Гідрометцентру країни, на півдні та заході прогнозують зливи з грозою, хоча стовпчики термометрів показуватимуть до +32 градусів (дивись карту).

Прогноз погоди на 20 липня: в Україну йде похолодання (карта)

Так, у Львові, Ужгороді, Хмельницькому сьогодні можливі опади, а повітря прогріється до +26-ти. На градус тепліше буде в Чернігові, Сумах, Харкові, Полтаві та Черкасах, де прогнозують сонячну погоду. У Києві сьогодні +28, як і в Луганську, Донецьку та Кропивницькому. В Одесі та Сімферополі — 30 тепла, а в Херсоні та Запоріжжі буде +32.

Прогноз погоди на 20 липня: в Україну йде похолодання (карта) - фото 2

До кінця тижня в Україні похолодає. Попри те, що синоптики прогнозують суху і сонячну погоду, температура в більшості міст буде коливатися від 21-го до 23-х градусів тепла.

Прогноз погоди на 20 липня: в Україну йде похолодання (карта) - фото 3

Нагадаємо, прийдешня осінь буде тепліше звичайного, а літній сезон триватиме, як мінімум, до кінця вересня. За словами начальника відділу агрометеорології Укргідрометцентру Тетяни Адаменко, зима 2020-2021 року буде теплою, ймовірність зворотного — менш як 10%. Відлиги, крижаний дощ і невеликі морози будуть приходити на зміну один одному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини