Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 2 серпня: в яких регіонах пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 2 серпня: в яких регіонах пройдуть дощі

Синоптики розповіли, де в неділю буде найтепліше

1 серпня 2020, 17:13 comments1236
Поділіться публікацією:

У неділю, 2 серпня, в Україні переважно без опадів. Тільки вдень у східних та північно-східних областях місцями пройдуть невеликі дощі. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на 2 серпня: в яких регіонах пройдуть дощі

Стовпчики термометра найближчої ночі опустяться до 9-14 градусів тепла, у південних областяхдо 18 градусів. Завтра вдень температура повітря по всій території країни буде на рівні 21-26 градусів тепла. Найтепліше буде в Закарпатській, Миколаївській та Херсонській областях, там стовпчики термометра будуть на рівні 24-26 градусів тепла вдень і 14-16 градусів вночі. Найхолодніше в неділю буде в Київській області – 21-23 градуси тепла вдень і 12-14 градусів вночі.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Синоптики також попереджають, що 2 серпня у східних, більшості центральних, Одеській, Миколаївській та Сумській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, більшості з нас хоч раз у житті доводилося бути звільненим з роботи. Причини звільнення бувають найрізноманітніші. Закрився проект, колеги підставили, та й чого гріха таїти, може ти просто занадто легковажно ставився до своїх обов'язків. У будь-якому випадку, що зроблено те зроблено. Звільнення – не привід опускати руки і кидатися у всі тяжкі. Але трохи відпочити для перезавантаження все ж слід. "Коментарі" писали, що краще зробити у цей період.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини