Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 1 червня: яким буде перший день літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 1 червня: яким буде перший день літа

За прогнозами синоптиків, червень прийде в Україну з дощами і далеко не літньою погодою

1 червня 2020, 07:00 comments2606
Поділіться публікацією:

Прогноз погоди на 1 червня: яким буде перший день літа

Перший день літа зустріне українців зовсім не літньою погодою. На 1 червня синоптики Українського гідрометцентру прогнозують дощі по всій Україні і максимум 22 градуси тепла.

Найхолоднішим початок літа буде в Києві, Вінницькій та Житомирській областях. Все, на що можуть розраховувати жителі цих регіонів — плюс 15. І це вдень. Уночі буде на кілька градусів холодніше.

Не набагато більше пощастить мешканцям західних регіонів. У них погода також швидше нагадує квітень, ніж червень. 16 градусів тепла — це максимум, який термометри покажуть у понеділок, 1 червня. Така ж погода буде на Півночі та в центральних регіонах.

А ось східним і південним регіонам України пощастило трохи більше. Погода там, порівняно з іншими, максимально близька до літньої. Повітря прогріється до 22 градусів тепла. Однак насолодитися літнім сонечком, на жаль, не вийде.

Дощі синоптики обіцяють у перший день літа по всій Україні. Розраховувати, що вони вщухнуть до завтра, теж не варто. Сонечко може з'явитися хіба що в Одеській і Миколаївській області.

Прогноз погоди на 1 червня: яким буде перший день літа - фото 2

Разом з тим, вже до кінця тижня термометри почнуть поступово підніматися вгору, обіцяють в Укргідрометцентрі. До п'ятниці по всій території країни можливі грозові дощі. Але повітря прогріється до плюс 22.

Раніше "Коментарі" розповідали, якою буде погода в червні. Довготривалий прогноз зробили в Укргідрометцентрі. Незалежно від прогнозів синоптиків, ми бажаємо вам сонячного літнього настрою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини