Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: коли в Україну повернеться спека
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: коли в Україну повернеться спека

На західну Україну повертаються дощі

9 липня 2020, 06:49 comments1634
Поділіться публікацією:

Похолодання потроху підбирається і до східних регіонів. А на Заході України знову пройдуть дощі. Такий прогноз погоди на четвер, 9 липня, зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди: коли в Україну повернеться спека

Градус спеки поступово падає на Сході України. Вже сьогодні термометри покажуть ще на кілька градусів менше, ніж було вчора. Денний максимум буде на рівні 27-28 градусів тепла. Дощі не передбачаються.

Дещо спекотніше сьогодні буде хіба що на Півдні України. Зокрема, у Херсонській та Миколаївській області термометри покажуть +28. Небо також буде майже безхмарним.

Досить прохолодна погода збережеться в центральних і північних регіонах України. Вдень повітря прогріється максимум до +24-25 градусів. Дощі місцями можуть пройти тільки у Сумській і Житомирській областях, а також у Києві.

А ось на Захід України знову сунуть дощові хмари. Ймовірність опадів достатня велика як вдень, так і вночі. Температура повітря буде коливатися в межах 20-24 градусів. І лише на Закарпатті вдень буде +25.

Прогноз погоди: коли в Україну повернеться спека - фото 2

Липнева прохолода в Україні затримається ненадовго. Вже завтра дощі по всій території країни припиняться, а температура повітря різко піде вгору. Місцями синоптики обіцяють до +33.

Раніше "Коментарі" розповідали про наслідки грозових дощів та буревію в Одеській області. Зокрема, дві людини опинилися в лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини