Головна Новини Суспільство події Прогноз дощів: коли в Україну повернеться сонячна погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз дощів: коли в Україну повернеться сонячна погода

В Україні сьогодні практично не залишиться регіонів, де б не пройшли зливи

30 вересня 2020, 06:21 comments1052
Поділіться публікацією:

Середа, 30 вересня, буде по-справжньому осінньою, дощовою та сірою. Небо над Україною від Заходу до Сходу затягне хмарами. А денна температура місцями впаде до +12. Такий прогноз погоди на сьогодні зробили синоптики Укргідрометцентру.

Прогноз дощів: коли в Україну повернеться сонячна погода

Прогноз погоди на 30 вересня. Фото: ua.today

Якщо десь негода і розгуляється по повній, то це в західних регіонах. Сьогодні тут обов'язковими атрибутами повинні бути не тільки парасольки, але й теплі речі — чим тепліше, тим краще. Повітря буде вологим і досить прохолодним. Вдень синоптики обіцяють 12-14 градусів. Місцями до +16. Вночі температура впаде ще на кілька градусів.

Досить прохолодно сьогодні буде в Центрі України. Вдень — від 14 до 16 градусів. А ось на Півночі термометри вдень можуть показати до +18. Також дощитиме.

Єдина область, де опадів синоптики не прогнозують, — Луганська. Але і сонця чекати теж не варто. В інших східних регіонах пройдуть дощі. На термометрах — до +22.

Найтеплішою погода сьогодні буде на Півдні України. Вдень стовпчики термометрів можуть піднятися до 21 градусів вище нуля. Тут дощі будуть ще і з грозами.

Прогноз дощів: коли в Україну повернеться сонячна погода - фото 2

У найближчі кілька днів сонячна погода українців радувати не буде. Хмари, найімовірніше, розійдуться тільки на вихідних. Тоді ж в Україні може і трохи потеплішати.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, на кого в жовтні чекає казковий прибуток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини