Головна Новини Суспільство події Привітання з Днем учителя
commentss НОВИНИ Всі новини

Привітання з Днем учителя

Найоригінальніші, зворушливі, жартівливі і щиросердечні вітання до Дня вчителя

7 травня 2021, 16:31 comments3914
Поділіться публікацією:

Щорічно кожна перша неділя жовтня є в Україні днем ​​працівників сфери освіти. Вже за традицією учні готують подарунки та незвичайні поздоровлення з Днем вчителя, щоб урочисто вручити їх на наступний день. Видання "Коментарі" допоможе учням і їх батькам підготувати найкрасивіші поздоровлення для улюбленого вчителя або вчительки і сказати “Вітаю з Днем Вчителя” в особливій формі.

Привітання з Днем учителя

Оригінальні привітання з Днем вчителя. Фото: з відкритих джерел

Вчителі — дороговказне світло для учнів. Вони вказують правильний шлях і допомагають людині більше дізнатися про себе. У цей день ви можете висловити свою прихильність до вчителів, подякувавши їм.

Для початку хотілося б приділити увагу історії цього свята, яка тягнеться з 1965 року. Саме тоді він був відсвяткований вперше. Потім в 1994 році вийшов наказ, який свідчив, що відтепер в першу неділю жовтня в країні святкуватимуть День вчителя. Існує також і Всесвітній день вчителя. Він щорічно святкується 5 жовтня, а зазначає його більше сотні країн світу.

Не обходиться в цей день без подарунків і теплих слів вчителям від учнів та їхніх батьків. Для кожного педагога важлива віддача і любов кожної дитини, яку вони навчають. Тому в цей день не варто скупитися на привітання для цих людей.

А тепер ми розповімо, як привітати з днем вчителя, адміністрацію і главу школи з Днем вчителя своїми словами або ж у віршах, прозі, щоб це було красиво, душевно, а головне — надовго залишилося в їх пам'яті та серці.

Привітання з Днем вчителя в прозі

• Дорогий вчитель, для мене велика честь бути вашим учнем. Не було дня, щоб мені було нудно на вашому уроці. Ви прищепили цінності та вміння діяти, чому нас не навчить ніяка книга. З вашим Днем!

• Любий вчителю! Дякую за ваше розуміння та турботу. Ви довели, що навчання може бути радісним і приємним заняттям. Ви чудовий педагог. Бажаю вам щасливого дня вчителя!

• Ви вчитель з неперевершеним талантом в області викладання. Мені так хотілося б назавжди залишитися вашим учнем. Я той, ким я є сьогодні, завдяки цінностям і навичкам, якими наділив такий прекрасний викладач. З Днем вчителя!

Привітання з Днем учителя - фото 2

Привітання з Днем вчителя в віршах

• Сьогодні хочеться багато вам сказати!

І побажати бути завжди доброю та чесною

Школа — другий дім, а вчитель — друга наша мати.

Від усього серця спасибі кажемо усі ми величезне! 


• Вчора ми першокласники, а скоро вже випускники

І весь нелегкий шлях ми виконали з вами разом

Таку як ви нам більше не знайти в житті

З Днем вчителя вітаємо всім класом.


• У День вчителя хочемо вам побажати

здоров'я міцного і здійснення бажань

Такий же яскравою бути та ніколи не згасати.

І ще багато-багато років ділитись з нами знаннями.

Привітання з Днем учителя - фото 3

Вітання з Днем учителя прикольні та жартівливі

• Ви — найкрутіший наставник. Просто хочемо, щоб ви знали, що ваш клас завжди пишається вами та завжди за вас горою! Нехай сьогоднішній день стане для вас особливим.

• Ми не знаємо зовсім як ви терпите нас. Ми не завжди показуємо, як ви нам дороги, але це чиста правда. Ми вами дорожимо і дуже любимо.

• Ви самі знаєте, що між нами часто трапляються сварки та непорозуміння. Але наш клас хоче, щоб ви знали, що ми вважаємо вас кращими вчителями в цьому світі. Висловлюємо слова подяки кожному з вас.

Привітання з Днем учителя - фото 4

Привітання з днем ​​народження вчителю від батьків

• Шановний педагог, від імені всіх батьків ваших учнів хочемо привітати вас з вашим професійним святом. Бажаємо вам великих успіхів і досягнень, нових знань і вдячних учнів. Нехай ваше життя ніколи не буде затьмарена поганими новинами, а буде повне щастя і радості.

• З роками будуть змінюватися технології, зміниться суспільство і зміниться освіта, але одна річ, яка залишиться незмінною, — це цінність хорошого вчителя. Спасибі, що ви є для наших дітей одним з них.

• Як би батьки не намагалися прищепити своїм дітям найкращі цінності, в кінцевому підсумку вони виростуть молодими людьми, чиї особистості формуються такими вчителями, як ви. Сьогодні ми хочемо висловити подяку за те, як ви дбали про нашу дитину. Ми знаємо, що ви дійсно дбаєте. Кожен раз, коли він повертається зі школи, він посміхається. За це дуже дякуємо!

Привітання з Днем учителя - фото 5

Привітання з днем ​​вчителя класному керівнику

• Дорогий наш класний керівник, як ваші учні, ми хочемо подякувати вам за керівництво, мудрість і дисципліну. Як ваші друзі, ми вдячні вам за турботу, підтримку та доброту. Вітаємо з вашим святом і бажаємо тільки найкращого.

• Раніше ми не усвідомлювали цього, але ви дійсно обдарований учитель. Наставник на все життя. Іноді ми бували впертими, а часу і грубими, за що хочемо вибачитися перед вами. Ми точно знаємо, що такого викладача і класного керівника нам не знайти ніде у світі. Насолоджуйтесь Днем вчителя, ви заслуговуєте всього найкращого.

• Керівництво, дружба, нескінченна підтримка і промениста доброта. Це слова, які ми всім класом асоціюємо з вами. Ви найдивовижніший вчитель і класний керівник, якого ми коли-небудь зустрічали. Ми вдячні вам і в День вчителя бажаємо вам завжди залишатися такою ж чудовою жінкою.

Привітання з Днем учителя - фото 6

У цьому списку ви зможете вибрати короткий душевне привітання з днем ​​вчителя від батьків або учнів, як старших, так і початкових класів, також тексти привітань підійдуть для колеги або, наприклад, куратора у ВНЗ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини