Головна Новини Суспільство події Повернути транспортний засіб зі штраф-майданчика без нервів і клопоту: у Києві запрацював новий онлайн-сервіс
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернути транспортний засіб зі штраф-майданчика без нервів і клопоту: у Києві запрацював новий онлайн-сервіс

За словами директора Департаменту транспортної інфраструктури Валентина Осипова, програма поки що тестується

28 вересня 2020, 18:02
Поділіться публікацією:

Повернути транспортний засіб зі штраф-майданчика тепер легко — в Києві запрацював новий онлайн-сервіс. Про це повідомляє Офіційний портал Києва.

Повернути транспортний засіб зі штраф-майданчика без нервів і клопоту: у Києві запрацював новий онлайн-сервіс

Фото: www.zr.ru

"Разом з Нацполіціей і Kyiv Smart City ми розробили і впровадили сервіс, який дозволить економити час водіїв і зменшить черги в пунктах видачі на 25-30%" — йдеться в повідомленні.

Щоб скористатися послугою, необхідно ввести дані автомобіля в додатку Kyiv Smart City. Таким чином створюється електронна заява на повернення авто. Водієві достатньо роздрукувати заяву і звернутися до представника поліції на штраф-майданчику, після чого автомобіль буде повернуто. До речі, їх час роботи тепер теж збільшено на прохання власників транспортних засобів. По суботах штрафстоянки працюватимуть повний робочий день — з 9.00 до 17.00.

Відзначається, що цей сервіс створений для того, щоб розвантажити вулиці від хаотично запаркованних авто, які дуже ускладнюють рух по місту, і щоб оплатити штраф і забрати машину було комфортно.

Інструкція користування онлайн-сервером додатку Kyiv Smart City:

- перейти на вкладку "Міські сервіси" — "Сервіси водія" — "Евакуація" і ввести номер автомобіля, ознайомитися з доказовою базою евакуації авто.

- після надання необхідної інформації, створюється електронна заява. Якщо дані внесені в 18:00, вона буде підтверджена в той же день. У разі звернення в сервіс після 18:00 — на наступний день, про що водій отримає повідомлення.

- далі достатньо роздрукувати заяву, підписати її, звернутися до представника поліції на штрафмайданчику, і отримати свій автомобіль заз кілька хвилин.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кабмін України вивчить питання обмеження роботи онлайн-сервісів з проросійською продукцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини