Головна Новини Суспільство події Повернення спеки в Україну: синоптики попередили про небезпеку
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернення спеки в Україну: синоптики попередили про небезпеку

Спека в Україні остаточно відвоювала свої позиції

4 серпня 2020, 10:43
Поділіться публікацією:

Погода у вівторок, 4 серпня, в Україні буде спекотною й сухою. Через це в деяких регіонах оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки. Про це повідомили синоптики Українського гідрометцентру.

Повернення спеки в Україну: синоптики попередили про небезпеку

Спека. Ілюстрація: 4news.kz

Спекотна погода остаточно повернулася в Україну. У всіх регіонах вона буде безхмарною і сухою. Дощів не передбачається. Через це синоптики просять бути максимально обережними жителів Львівської, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Харківської, Донецької та Луганської областей. Там оголосили помаранчевий — передостанній — рівень пожежної небезпеки. Він вважається небезпечним для жителів регіонів. В інших областях рівень загрози мінімальний.

Що стосується температури повітря, то найжаркішою погода буде на Заході України. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до +30. А ось вночі температура може впасти до +12.

А ось найбільш прохолодним, звичайно ж порівняно, день буде на Півночі України. Наприклад, в Сумській області повітря прогріється до +27. А вночі термометри покажуть +11.

Повернення спеки в Україну: синоптики попередили про небезпеку - фото 2

До слова, завтра очікувати прохолоди теж не варто. Спека буде тільки посилюватися. А невеликий грозовий дощ може пройти тільки на Закарпатті.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, якою буде погода в Україні в серпні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини