Головна Новини Суспільство події Потяги не зупинятимуться у Луцьку і Тернополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Потяги не зупинятимуться у Луцьку і Тернополі

Рішення прийняте правлінням держкомпанії на основі постанови Кабінету міністрів та рішень обласних державних адміністрацій

1 серпня 2020, 00:38 comments1218
Поділіться публікацією:

Залізнична держкомпанія ПАТ "Укрзалізниця" з понеділка, 3 серпня, тимчасово скасувала зупинку ряду поїздів далекого прямування в Луцьку та Тернополі. Про це "Укрзалізниця" повідомила в п'ятницю, 31 липня, передає "Кореспондент".

Потяги не зупинятимуться у Луцьку і Тернополі

Відповідне рішення прийнято правлінням держкомпанії на основі постанови Кабінету міністрів та рішень обласних державних адміністрацій.

У Луцьку й Тернополі не будуть зупинятися поїзди №41/42 Дніпро-Трускавець, №98/97 Ковель-Київ, №88/87 Ковель-Новоолексіївка, №12/11 Київ-Львів, №81/82 Київ-Ужгород, №49/50 Київ-Трускавець, №136/135 Чернівці-Одеса.

Так само не зупинятимуться потяги №108/107 Одеса-Ужгород, №110/109 Львів-Херсон, №86/85 Львів-Новоолексіївка, №715/716 Київ-Львів.

"Пасажирам зазначених поїздів, які планували курсувати в/з Луцька і Тернополя буде запропоновано повернення повної вартості квитків", – повідомили в "Укрзалізниці".

Зупинки в Луцьку і Тернополі буде відновлено після отримання рішень регіональних комісій про ослаблення карантину.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов на брифінгу оголосив, що в червонукарантинну зону України увійшли Луцьк, Тернопіль і частину Чернівецької області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини