Головна Новини Суспільство події Порушники ПДР стали їздити в п'ять разів повільніше завдяки камерам відеоспостереження
commentss НОВИНИ Всі новини

Порушники ПДР стали їздити в п'ять разів повільніше завдяки камерам відеоспостереження

За півтора місяці порушники ПДР сплатили 52 млн грн штрафів, завдяки камерам відеоспостереження

16 липня 2020, 20:26 comments1500
Поділіться публікацією:

Система автоматичної фотовідеофіксації за 45 днів роботи зафіксувала порушень правил дорожнього руху на 52 млн грн. При цьому, в Міністерстві внутрішніх справ повідомляють, що кількість порушень правил дорожнього руху за цей період зменшилася в 5 разів.

Порушники ПДР стали їздити в п'ять разів повільніше завдяки камерам відеоспостереження

У відомстві повідомляють, що отримані зі штрафів гроші планують на поліпшення дорожньої інфраструктури на безпеку дорожнього руху.

Заступник глави МВС Антон Геращенко зазначає, що таких результатів вдалося досягти завдяки роботі 50 камер. За його словами, якщо по всій країні будуть встановлені 1000 камер, то бюджет зможе отримувати 1 млрд грн в місяць.

Також у МВС повідомляють, що закуповують 300 камер для загальнодержавних трас, які обіцяють встановити до кінця 2020 року.

Раніше "Коментарі" писали, що Міністерство внутрішніх справ навмисно запропонувати парламенту законопроект, який внесе поправки в Кримінальний кодекс і передбачить відповідальність за неправомірне використання записів з камер зовнішнього спостереження. Даний законопроект розробляється не тільки в Міністерстві, але і спільно з активістами і народними депутатами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини