Головна Новини Суспільство події Помічник Тищенко "мінував" Олександрівську лікарню, - Лерос
commentss НОВИНИ Всі новини

Помічник Тищенко "мінував" Олександрівську лікарню, - Лерос

За словами політика, дзвінок про мінування клініки здійснили з телефону Руслана Гончарова

10 листопада 2020, 15:16
Поділіться публікацією:

Народний депутат Гео Лерос на своєму YouTube-каналі опублікував відео, в якому розповів, хто стоїть за повідомленням про мінування Олександрівської лікарні в Києві. За його словами, до цього причетний помічник народного депутата від партії "Слуга народу" Миколи Тищенка — Руслан Гончаров.

Помічник Тищенко "мінував" Олександрівську лікарню, - Лерос

ФОТО: Главред

Гео Лерос опублікував нібито рішення суду, в якому зазначено, що дзвінок з повідомленням про мінування кардіологічного відділення київської лікарні був здійснений з телефону Руслана Гончарова. Він є не лише помічником нардепа Тищенко, а ще й його давнім другом.

За словами народного депутата Лероса, 8 квітня (саме тоді Олександрівська лікарня була "мінована") Микола Тищенко разом із друзями зібралися на застілля, і з мобільного телефону Гончарова повідомили про 5 кілограмів вибухівки в стінах клініки. Мало того, Лерос запевняє, що цей дзвінок був спланований, тому, що помічник Тищенка заздалегідь купив SIM-картку.

Як стверджує нардеп Лерос, після того, що сталося, "слуга народу" Тищенко вирушив "замолювати гріхи" до лікарні. Він вирішив пригостити медичний персонал вишуканими стравами з одного зі своїх ресторанів.

Сам Тищенко називає слова Гео Лероса "політичними інсинуаціями" і стверджує, що жоден з його помічників раніше не мав ніякого кримінального досвіду.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Арахамія в Раді обматюкав Тищенка за прогули.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://bit.ly/2UeB3Dq
comments

Обговорення


Новини