Головна Новини Суспільство події Пом'якшення карантину в Україні: які обмеження знімають першого червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Пом'якшення карантину в Україні: які обмеження знімають першого червня

Після пом'якшення карантину в Україні відвідувачі спортзалів отримають одноразові рушники, а пасажирам поїздів будуть міряти температуру

1 червня 2020, 09:07 comments2162
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що карантин в Україні діятиме, щонайменше, до 22 червня, вже з понеділка, першого червня, в країні знімають ряд обмежень. Українці, зокрема, зможуть ходити займатися в спортзал і їздити по країні на поїздах. Але є умови.

Пом'якшення карантину в Україні: які обмеження знімають першого червня

Третій етап виходу з карантину в Україні збігся з першим днем літа. Вже сьогодні в країні повинні відкритися:

- спортивні клуби та зали;

- фітнес-центри;

- басейни;

- автошколи і навчальні центри.

Також вже з понеділка почнуть курсувати поїзди, а автоперевізникам дозволять запускати рейси між областями.

Разом з тим, ні залізниця, ні спортзали не зможуть повернутися до докарантинному режиму роботи. Наприклад, у спортзалах і фітнес-центрах поки що не будуть видавати відвідувачам багаторазові тканинні рушники та рекламні брошури, масаж і СПА теж поки що під забороною. Відвідувачам і працівникам будуть міряти температуру, всі зобов'язані будуть знаходиться в приміщенні в масці і на безпечній відстані один від одного. Проводити групові заняття в Кабміні також дозволили, але тільки за попереднім записом.

Свої правила відтепер будуть і для пасажирів поїздів. У вагони можна потрапити тільки в захисній масці. Кожному з пасажирів працівник "Укрзалізниці" зобов'язаний буде виміряти температуру. При цьому, на більшість поїздів компанія продає лише половину квитків, щоб пасажири не могли сидіти поруч один з одним.

Раніше "Коментарі" також розповідали про основні карантинні правила для відвідувачів басейнів. Цікаво, чи насправді їх дотримуватися українці?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини