Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: в яких областях пройде дощ
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: в яких областях пройде дощ

На заході країни опадів не буде

2 серпня 2020, 12:55 comments1162
Поділіться публікацією:

У деяких областях України сьогодні, 2 серпня, вдень погода буде хмарною і дощовою. Такі дані опублікував Український гідрометцентр.

Погода в Україні: в яких областях пройде дощ

Відомо, що опади пройдуть в Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській, Луганській і Донецькій областях. В інших регіонах України буде сухо і жарко.

Денна температура на заході країни складе +23 ... + 26 градусів, на півночі очікується + 20 ... + 24 градуси, на сході +23 ... + 25 градусів вдень. А найспекотніше буде на півдні країни + 26 ... + 28 градусів. У центральній частині України також буде жарко, вдень очікується + 22 ... + 25 градусів, а вночі + 12 ... + 14.

У Києві сьогодні також дощі не прогнозуються, Температура повітря вдень буде + 21 ... + 25 градусів, а вночі + 11 ... + 13.

Погода в Україні: в яких областях пройде дощ - фото 2

Нагадаємо, керівник відділу прикладної метеорології і кліматології Укргідрометінстітута Віра Балабух розповіла, як зміни клімату вплинуть на погоду в Україні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені запропонували новий спосіб боротьби з посухою в тих куточках планети, де хмари не можуть самостійно вирости до розмірів дощових. Дослідники пропонують "вирощувати" хмари за допомогою спеціальної установки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини