Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: синоптики розповіли, коли може потеплішати
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: синоптики розповіли, коли може потеплішати

Найтепліше сьогодні в Одесі, але в деяких регіонах - до 18-ти тепла

19 вересня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні позначки термометрів не піднімуться вище +22 градусів (дивись карту). Втім, як запевнили в Укргідрометцентрі, по всій країні буде сонце і опадів не передбачається.

Погода в Україні: синоптики розповіли, коли може потеплішати

Найтепліше сьогодні в Одесі. На градус нижче — до +21-го — повітря прогріється в Херсоні, Миколаєві, Запоріжжі, Кропивницькому, Вінниці, Ужгороді та Житомирі. У Києві сьогодні до 20 градусів тепла, як і в Полтаві, Черкасах та Хмельницькому. Прохолодніше всього в цей день буде в Харкові, Луганську, Донецьку та Луцьку: всього +16 ... +18 градусів.

Погода в Україні: синоптики розповіли, коли може потеплішати - фото 2

Відзначимо, що завтрашній день буде аналогічним: з приблизно такими ж позначками на термометрах і сонцем по всій країні. А ось на наступному тижні передають невелике потепління: місцями — до 26 градусів тепла.

Нагадаємо, рівень Світового океану, за даними NASA, продовжує стрімко зростати — куди швидше, ніж очікували вчені. Якщо ж глобальне потепління буде прогресувати в цьому ж темпі, льодовики Землі можуть розтанути мінімум за 5000 років. Вчені Science Insider показали, як виглядатиме наша планета без льодовиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини