Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: на українців чекає різке похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: на українців чекає різке похолодання

Похолодання увірветься на територію України на кілька днів

30 липня 2020, 08:40 comments1339
Поділіться публікацією:

Погода в Україні у четвер, 30 липня, буде досить спекотною, правда на півночі температура повітря трохи знизиться. Опади слід очікувати в деяких західних і північних регіонах, а також в центрі. У всіх цих областях дощі будуть супроводжуватись грозами. Про такий прогноз погоди повідомила синоптик Наталка Діденко в Фейсбуці.

Погода в Україні: на українців чекає різке похолодання

Фото: pikabu.ru

За словами синоптика, в Україну йде холодний атмосферний фронт. З цієї причини на півночі спека послабшає з нинішніх +30...+34 градусів до +25...+28 градусів.

На заході ж стовпчики термометрів, як і раніше будуть показувати +24...+28 градусів. Не зміниться температура також на сході і півдні, однак тут ще триватиме спека. В центрі 30 липня варто очікувати високої температури повітря – до +29...+33 градусів. Хіба у Вінницькій області буде трохи нижче – +28...+29 градусів.

Щодо опадів, то короткочасні грозові дощі з можливими локальними шквалами, зливами і градом найбільш вірогідні в західних областях України, місцями на півночі, в Харківській області. А пізно ввечері в четвер прийдуть до центральної частини. На півдні, в Луганській і Донецькій областях – суха погода.

Київ 30 липня вже опиниться в тилу фронту, тому спека тут також ослабне. Протягом дня в четвер у столиці слід очікувати +26...+28 градусів. Крім того, час від часу протягом дня дощ.

За даними синоптиків Гідрометцентру, найхолодніше в четвер буде у західних областях – тут температура підніметься до +25...+27 градусів. А найспекотніше буде на Херсонщині та Миколаївщині – +32...+34 градуси. В середньому в Україні температура складе +29...+31 градус.

Дощів з грозами слід очікувати в Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Харківській і Сумській областях. На решті території – сонячно і сухо. Вітер буде дути з півночі і з південно-заходу зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. 

Погода в Україні: на українців чекає різке похолодання - фото 2

Вже завтра в Україні похолодає ще більше. А на вихідних, очевидно, доведеться діставати теплі речі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, який прогноз зробили астрологи для всіх знаків зодіаку на четвер, 30 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини