Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: коли повернеться спека
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: коли повернеться спека

Парасольки сміливо можна залишати вдома - дощів в Україні сьогодні не передбачається

23 липня 2020, 06:48 comments1792
Поділіться публікацією:

Четвер, 23 липня, не порадує українців спекотною погодою. У більшості регіонів буде досить прохолодно. А от дощів не очікується. Навпаки, небо буде майже безхмарним. Такий прогноз погоди на сьогодні зробили синоптики Укргідрометцентру.

Погода в Україні: коли повернеться спека

Фото: Pixabay.com

Найпрохолодніше в цей день знову буде на Заході України. Майже скрізь вдень термометри покажуть максимальні +23. І тільки в Івано-Франківській та Чернівецькій областях буде на градус вище. Натяк на липневу спеку відчують на Закарпатті. Там місцями повітря може прогрітися до +26. Ночі в західних регіонах все ще досить холодні. Температура може впасти до +9.

Малохмарно і зовсім не спекотно сьогодні буде на Півночі України. Вдень синоптики обіцяють до +23. Вночі — максимум +12.

Трохи тепліше на Сході і в Центрі країни. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до +26. Також без опадів.

І тільки жителі Півдня можуть не діставати теплі речі. Там сьогодні досить жарко — місцями до +29. Дощів синоптики не обіцяють.

Погода в Україні: коли повернеться спека - фото 2

Теплі речі поки що краще не ховати. Літня спека поступово почне повертатися в Україну тільки на вихідних, обіцяють в Укргідрометцентрі. Найпізніше вона прийде на західну Україну.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як вчені пропонують за допомогою спеціальних апаратів розігрівати хмари та викликати штучний дощ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини