Головна Новини Суспільство події Платні камери в СІЗО скасовуються - омбудсмен з прав людини подає в суд за дискримінацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Платні камери в СІЗО скасовуються - омбудсмен з прав людини подає в суд за дискримінацію

За словами Денисової, проект необхідно привести у відповідність з нормами Конституції, "Загальної декларації прав людини" та законом України "Про попереднє ув'язнення"

18 вересня 2020, 18:59
Поділіться публікацією:

Офіс уповноваженого Верховної Ради з прав людини подасть в суд на Міністерство юстиції України у зв'язку з тим, що бачить дискримінацію у введенні послуги платних камер в СІЗО. Про це 18 вересня повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова.

Платні камери в СІЗО скасовуються - омбудсмен з прав людини подає в суд за дискримінацію

Фото: Denis Malyuska / Facebook

"Офісом уповноваженого готується висновок про наявність дискримінаційних положень при реалізації зазначеного проекту. За результатами буде подано судовий позов до Міністерства юстиції про скасування порядку проведення експериментального проекту або внесення змін до нього", — пише омбудсмен.

За словами Денисової, проект необхідно привести у відповідність з нормами Конституції, Загальної декларації прав людини та законом України "Про попереднє ув'язнення".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова обурена посиленим тиском і порушенням прав ув'язнених в Росії як відповідь на міжнародні санкції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини