Головна Новини Суспільство події Перевантаження на дорогах: за добу стягнули понад 1,7 млн грн штрафів
commentss НОВИНИ Всі новини

Перевантаження на дорогах: за добу стягнули понад 1,7 млн грн штрафів

У Зеленського повідомили, в яких областях України найчастіше порушують габаритно-ваговий контроль на дорогах

3 липня 2020, 14:54 comments1042
Поділіться публікацією:

В Україні після скандального звернення президента Володимира Зеленського до водіїв-"засранців" посилили перевірку габаритно-вагових норм. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Перевантаження на дорогах: за добу стягнули понад 1,7 млн грн штрафів

Так, за минулу добу правоохоронці разом з представниками Державної служби з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпека") обстежили 18 пунктів габаритно-вагового контролю, всього здійснили 6,6 тисяч перевірок вантажівок. За результатами рейдів наклали штрафів на загальну суму понад 1,7 млн грн. Крім того, у Миколаївській області зафіксували три спроби пересування перевантажених фур в об’їзд контрольних пунктів.

Зазначається, що кожен другий вантажний автомобіль їде з перевантаженням. Найбільше порушників у Херсонській, Одеській та Миколаївській областях.

Щоби усунути проблему в уряді планують покращити умови здійснення перевірок, роботу техніки, забезпечивши неможливість її частого перегріву, а також збільшити кількість співробітників для проведення рейдів і покращити умови їхньої роботи. Крім того, зараз поліцейські встановлюють камери для спостереження за процесом перевірок.

Раніше "Коментарі" розібралися, наскільки актуальна проблема перевантаження на дорогах і наскільки доречні звернення до далекобійників із боку глави держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини