Головна Новини Суспільство події Пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій: хто отримає додаткові гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій: хто отримає додаткові гроші

Розширити коло пенсіонерів, яким передбачені доплати до пенсій, повинні у 2021 році

1 вересня 2020, 13:44 comments1196
Поділіться публікацією:

З 2021 року в Україні планують розширити коло пенсіонерів, які отримують доплати до пенсії. Якщо зараз додаткові гроші платять всім, хто старші за 80 років, то вже незабаром віковий поріг можуть опустити до 75 років. Про це розповіла в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" народний депутат Галина Третьякова.

Пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій: хто отримає додаткові гроші

Доплати пенсіонерам

Третьякова очолює комітет Верховної Ради з питань соцполітики. Зараз там спільно з Кабміном розробляють механізм, за яким доплати до пенсій зможуть отримати всі українці, які старші за 75 років.

"Ми зараз чекаємо п'ятнадцятого вересня. Тоді повинен бути внесений державний бюджет. З міністром фінансів ми постійно на контакті. Він пообіцяв, що надбавка для пенсіонерів 75+ буде врахована. Так ми зможемо допомогти тим людям, які працювали за часів Радянського Союзу і зараз мають дуже маленьку пенсію ", — розповіла Третьякова.

Раніше в парламенті проголосували закон, який дозволив заплатити всім українцям старшим за 80 років по тисячі гривень. А надалі вони довічно отримуватимуть надбавку 500 гривень до пенсії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" також розповідали про те, що в Україні з 1 вересня підвищили мінімальну зарплату і мінімальну пенсію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини