Головна Новини Суспільство події Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити

Протягом кількох днів у Пекіні фіксують по кілька десятків нових випадків коронавірусу

17 червня 2020, 08:18 comments1722
Поділіться публікацією:

Пекін на карантині

Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити

Пекін йде на жорсткий карантин. У столиці Китаю зафіксували найбільший за останні кілька місяців спалах коронавірусу. У місті закривають школи, університети, дитячі садки, спортивні та розважальні заклади. Про це пише агентство DPA. Жителям Пекіна влада радить повернутися до віддаленого режиму роботи, якщо є така можливість. 29 житлових районів, де виявили найбільше інфікованих, заблоковані. Також без вагомої причини зараз не можна залишати межі міста. Якщо ж потрібно виїхати терміново, людина зобов'язана пред'явити негативний результат тесту на коронавірус. Епіцентром нового спалаху коронавірусу епідеміологи вважають оптовий ринок "Сіньфаді".


Пожежа на фермі

Через негоду на фермі у Хмельницькій області спалахнула масштабна пожежа. Туди потрапила одна з блискавок. Це сталося у селі Новолабунь, — повідомили в прес-службі ДСНС. Зокрема, вогонь охопив приміщення для утримання худоби. Всіх корів працівники встигли вчасно евакуювати. Серед персоналу травмованих немає. Полум'я знищило 1500 квадратних метрів і ледь не перекинулося на адміністративну споруду. Через 2 години пожежу на фермі вдалося загасити.

Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити - фото 2
Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити - фото 3
Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити - фото 4
Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити - фото 5


Вогонь на складі вторсировини

А у Дніпрі загорівся склад вторинної сировини. Одноповерхова будівля спалахнула напередодні ввечері. Вогонь охопив близько 60 квадратних метрів. Рятувальники впоратися з полум'ям змогли досить швидко. Протягом години пожежу було повністю ліквідовано. Ніхто з працівників складу не постраждав.

Пекін йде на жорсткий карантин і масштабна пожежа на хмельницькій фермі: новини, які ви могли пропустити - фото 6


Реклама про трансгендере

Відомий італійський бренд DIESEL обрав Київ для свого нового рекламного ролика. Режисером став Франсуа Руселле, який раніше співпрацював зі світовими знаменитостями: The Rolling Stones, Depeche Mode, Мадонною. Головна героїня — дівчина-трансгендер. Реклама розповідає про внутрішнє і зовнішнє перетворення. "Ролик створений таким чином, наче знімали його на різних локаціях, але насправді все це робота художників-постановників. Вони  власноруч змінювали  одне і те ж саме місце. Кожен кадр знімали під особливу пісню", — повідомили в компанії Family Production, яка була відповідальна за зйомку.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що авторку "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг звинуватили у неприязні до трансгендерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини