Головна Новини Суспільство події Офіційно корупціонер: Ситник повинен залишити посаду директора НАБУ, - Татаров
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно корупціонер: Ситник повинен залишити посаду директора НАБУ, - Татаров

За словами ЗМІ, навіть в Офісі президента вважають, що Артем Ситник не має права очолювати антикорупційне відомство держави

1 грудня 2020, 15:13
Поділіться публікацією:

В українських засобах масової інформації обурюються перебуванням Артема Ситника на посаді директора Національного антикорупційного бюро. Про це свідчать матеріали телеграм-каналу "Україна 24".

Офіційно корупціонер: Ситник повинен залишити посаду директора НАБУ, - Татаров

ФОТО: З відкритих джерел

"Фігурант кримінальних справ і офіційно корупціонер — це про керівника НАБУ Артема Ситника. Він до сих пір залишається на посаді, незважаючи на рішення Конституційного суду про незаконність його призначення тільки через підтримку його іноземними кураторами. І посольство США в Україні та МВФ в один голос буквально шантажують українську владу, вимагаючи зберегти крісло Ситника. Але чи правомірно це і чому ми йдемо на поводу у них? ", — повідомляє телеграм-канал.

При цьому автори матеріалу підкреслюють, що "навіть в Офісі президента дивуються про те, як така людина може керувати антикорупційним відомством в нашій країні і прямо заявляють, що історія НАБУ не є українською".

"Я переконаний, що коренем проблем в антикорупційній політиці держави є саме Ситник. Він не має морального права очолювати антикорупційне відомство держави і повинен піти. Ця людина офіційно визнана корупціонером українським судом, і це рішення суду вступило в законну силу", — зазначив заступник керівника Офісу президента України Олег Татаров в одному з інтерв'ю журналістам, передає канал "Україна-24".

Телеграм-канал також повідомляє, що такий державний орган як НАБУ є абсолютно незатребуваним:

"Ну і найголовніше, а чи треба НАБУ українському суспільству? Останні соціологічні дослідження говорять зворотнє. До цього органу найнижча довіра сьогодні у людей. Очевидно, такий дорогий в утримці орган так і не зміг довести свою ефективність, а головне просто необхідність".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/uk24raine/1074
comments

Обговорення


Новини