Головна Новини Суспільство події Нові карантинні зони: де посилили обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові карантинні зони: де посилили обмеження

У червоній зоні відтепер будуть два українських міста

12 жовтня 2020, 07:58 comments1723
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 12 жовтня, в Україні почав діяти новий поділ на карантинні зони. У червоній з найсуворішими обмеженнями опинилися Суми і Канів Черкаської області. Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов у своєму Telegram.

Нові карантинні зони: де посилили обмеження

Карантин в Україні. Фото: rbc.ua

Канів в червоній зоні залишається ще з минулого тижня. А ось Суми виявилися там вперше. Суворі обмеження в обласному центрі будуть вводити вперше після весняного карантину.

У червоній зоні, зокрема, заборонено роботу громадського транспорту у звичайному режимі, посадка пасажирів в автобуси і поїзди міжміського та міжобласного сполучення (висадка дозволена). Школи, університети і садки повинні закритися. Так само як і кінотеатри, ТРЦ, спортзали, кафе і ресторани.

Значно розширилися в Україні й кордони помаранчевої зони. Там опинилися цього разу майже всі обласні центри. Жовтими будуть тільки Запоріжжя і Херсон. А ось Кропивницький та вся Кіровоградська область як і раніше залишаються в зеленій зоні.

До слова, до помаранчевої зони повернувся Тернопіль, який кілька тижнів поспіль був червоним. Також помаранчевим став Київ, який зараз серед лідерів за темпами поширення коронавірусу.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Україні можуть ввести карантин вихідного дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини