Головна Новини Суспільство події Нове шахрайство: в ДФС попередили про вимоги-фейки
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове шахрайство: в ДФС попередили про вимоги-фейки

У Державній фіскальній службі України повідомили про новий спосіб шахрайства

19 червня 2020, 14:32 comments1904
Поділіться публікацією:

Іноземцям надсилають "фейкові" вимоги сплатити податок з виграшу в лотереї. Про нове шахрайство інформує Державна фіскальна служба України

Нове шахрайство: в ДФС попередили про вимоги-фейки

Так, у ДФС почали приходити електронні повідомлення громадян інших держав із скаргами. Від останніх у Мережі вимагають, нібито від імені ДФС, сплатити заборгованості з податку на виграш у лотерею.

"Державна фіскальна служба України не надсилає податкові повідомлення-рішення, податкові вимоги на електронні поштові скриньки фізичних осіб, в тому числі громадян інших держав", — наголошується у повідомленні ДФС.

Як повідомлялося, поліція викрила 150 телефонних шахраїв. Так, зловмисники представлялися співробітниками банку і вивідували дані банківських карт.

Раніше "Коментарі" розповіли, як вберегтися від шахраїв на карантині. Карантинний режим в Україні не заважає аферистам робити свою чорну справу, адаптуючись під сучасні реалії і вигадуючи нові прийоми для обману особливо довірливих українців. Втім, жертвами деяких з них можуть стати навіть пильні громадяни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини