Головна Новини Суспільство події Нова пошта відновлює плату за зберігання посилок
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова пошта відновлює плату за зберігання посилок

Платити за зберігання на Новій пошті доведеться тим, хто не встигне забрати посилку протягом семи днів

29 травня 2020, 11:59 comments1867
Поділіться публікацією:

Нова пошта повертається до звичного режиму роботи з 1 червня. Зокрема, з понеділка відновлять плату за зберігання посилок у відділенні. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Нова пошта відновлює плату за зберігання посилок

Ще 18 березня з початком карантину в Україні Нова пошта вирішила не стягувати плату з клієнтів, якщо вони не зможуть вчасно забрати свої посилки. Це було пов'язано з тим, що в Україні запровадили ряд обмежень, у тому числі і транспортних. Також деяким категоріям населення рекомендували в цей період залишатися вдома. У компанії тоді пообіцяли, що свої відправлення українці зможуть забрати, якщо знадобиться, пізніше або вже після закінчення карантину.

1 червня в Україні Кабмін планує скасувати деякі обмеження. Нова пошта, у зв'язку з цим, вирішила повернутися до звичайного графіку.

Безкоштовно посилки тепер будуть зберігати лише протягом 7 днів, далі за послугу доведеться платити, повідомили в компанії. Ці ж правила діяли до початку карантину в Україні.

"У містах вже відновлюють роботу громадського транспорту. Незабаром стартують міжміські та міжобласні перевезення, тому ми вирішили повернути плату за послугу", — повідомили в прес-службі компанії.

Якщо ж посилка прийде у відділення до 1 червня, то незалежно від того, в який саме день це станеться, нараховувати плату за зберігання почнуть все одно тільки з 8 червня, пообіцяли в компанії.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чим може бути небезпечна відпустка під час пандемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини