Головна Новини Суспільство події "Ніт!" хутру в Україні!: зоозахисники протестують в центрі Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ніт!" хутру в Україні!: зоозахисники протестують в центрі Києва

Протестувальники вимагають тотальної заборони шкуродерства в Україні, контрабанди тварин і евтаназії

6 листопада 2020, 13:40
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 6 листопада, біля Верховної Ради проходить акція "Депутати! Зупиніть шкуродерів!". Мітингувальники хочуть заборонити використання тварин для фотографій на вулицях і виробництва хутра. Люди вимагають проголосувати за відповідні законопроєкти №2351 і 2360.

"Ніт!" хутру в Україні!: зоозахисники протестують в центрі Києва

Фото: Акция протеста. UBR

Зоозахисники заявляють, що "Україна — гуманна країна", вимагають "закрити шкуродерні". Всього на акцію прийшли близько 50 осіб, багато студентів. Молоді люди стоять з плакатами: "ВР, підтримай 2360", "Захисти рідкісні види", "Проголосуйте за зоозахисні закони" та ін.

Законопроєкти також передбачають тотальну заборону шкуродерства в Україні, контрабанду тварин і евтаназію. На думку протестуючих, потрібно ввести кримінальну відповідальність за жорстоке поводження з тваринами з 16 років, тимчасово вилучати вихованців і позбавляти права на утримання тварин на багато років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Данія розпочала кампанію по забою близько 1,5 млн норок через епідемію коронавірусу на багатьох фермах. Те ж порекомендували вчені в Нідерландах через мутації вірусу COVID-19.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини