Головна Новини Суспільство події Не знайшов іншого способу: житель Німеччини бризкав в людей балончиком, щоб дотримуватися дистанції
commentss НОВИНИ Всі новини

Не знайшов іншого способу: житель Німеччини бризкав в людей балончиком, щоб дотримуватися дистанції

Таким чином 71-річний чоловік хотів уберегти себе від коронавірусу

22 жовтня 2020, 21:15
Поділіться публікацією:

Житель міста Аахен знайшов досить своєрідний спосіб, щоб не порушувати соціальну дистанцію під час пандемії коронавірусу. Чоловік використовував перцевий балончик проти всіх, хто хотів порушити правила, передає видання lux.

Не знайшов іншого способу: житель Німеччини бризкав в людей балончиком, щоб дотримуватися дистанції

Житель Німеччини бризкав в людей балончиком. Фото: unsplash

І хоч 71-річному чоловікові вдалося убезпечити себе від можливої небезпеки, кримінальної справи йому все-таки уникнути не вдалося. Свою "зброю" він використовував абсолютно проти всіх людей, які зустрічалися на його шляху. Подружжю і одному спортсмену довелося несолодко, адже чоловік "напав" на них з балончиком, коли ті проходили повз нього.

Сімейна пара змушена була викликати поліцію, щоб хоч якось заспокоїти дідуся. Свою поведінку він аргументував тим, що не знайшов іншого способу убезпечити себе в цей непростий час. Співробітники поліції визнали таке пояснення не зовсім переконливим, тому мають намір продовжити пошук свідків і з'ясувати всі подробиці того, що сталося.

Нагадаємо, в Шотландії шукають людину, яка буде пробувати солодощі. Border Biscuits повідомила, що їм терміново потрібна людина, яка готова стати дегустатором їх солодощів. Заробітною платою вони її точно не скривдять, адже вона становить 52 тисячі доларів за рік (що дорівнює майже 1,4 мільйона гривень). В обов'язки працівника буде входити дегустація нових видів десертів і солодощів, яким той потім повинен виставити оцінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини