Головна Новини Суспільство події Названі найпопулярніші дитячі імена цього року в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найпопулярніші дитячі імена цього року в Україні

Мін'юст оприлюднив імена, якими найчастіше називали дітей у 2020 році в Україні: популярним ім’ям став як Василь серед хлопчиків, так і Луна серед дівчаток

24 червня 2020, 18:16 comments2322
Поділіться публікацією:

В Україні батьки найчастіше називають новонароджених хлопчиків ім’ям Артем, а дівчаток – Софія. Про це повідомило Міністерство юстиції України у Facebook.

Названі найпопулярніші дитячі імена цього року в Україні

Так, саме Артем та Софія стали найпопулярнішими іменами у 2020 році в нашій країні. Адже Тьоми та Соні народилися у більшості регіонів країни.

Повідомляється, що у ТОП популярних імен потрапили такі чоловічі імена, як Матвій, Максим, Давид, Нікіта, Михайло, Данііл, Богдан, Андрій, Олександр, Іван та Василь.

А дівчатам батьки найчастіше давали такі імена, як Анастасія, Анна, Марія, Аліса, Вікторія, Вероніка, Поліна та Луна.

Нагадаємо, стало відомо, які незвичайні імена дали дітям у Закарпатській області. Так, один малюк при народженні отримав вельми оригінальне ім'я – Зеленський. Найпоширенішими іменами, якими називали ужгородці хлопчиків: Матвій, Олександр, Максим, Давид, Богдан, Даніїл, Ярослав. А ось серед дівчаток лідирують такі імена: Анна, Софія, Поліна, Юлія, Єва і Ніколь.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий американський підприємець Ілон Маск на початку травня поточного року став батьком вшосте. Сина йому подарувала відома канадська співачка Граймс. Мільярдер вирішив відзначитися і назвав дитину дивним ім'ям X Æ A-12, що викликало бурю емоцій у мережі. Але внаслідок каліфорнійських законів ім'я дитини довелося змінити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини