Головна Новини Суспільство події Накреативили: ім'я Зеленський дали новонародженому на Закарпатті
commentss НОВИНИ Всі новини

Накреативили: ім'я Зеленський дали новонародженому на Закарпатті

Стало відомо, які незвичайні імена дали дітям у Закарпатській області, особливо відзначилися батьки новонародженого Зеленського

18 червня 2020, 14:18 comments1752
Поділіться публікацією:

Батьки нерідко вишукують для новонароджених рідкісні, цікаві та незвичайні імена. Так, у Закарпатській області малюк при народженні отримав вельми оригінальне ім'я – Зеленський. Про це повідомила прес-служба Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції на сторінці в Facebook.

Накреативили: ім'я Зеленський дали новонародженому на Закарпатті

Повідомляється, що з початку року в регіоні народилось 5398 дітей. Серед хлопчиків одні з найрідкісніших, зареєстрованих у РАЦСах регіону імен – Дем'ян, Леонард, Ян, Самеуль, Себастіан, Жан, Прокіп, Вогнедар і Зеленський. А серед дівчаток – Аліса, Олівія, Еліна, Маргарита, Еліф, Амелія, Ванесса і Глорія. А ось лідирують такі імена: Анна, Софія, Поліна, Юлія, Єва і Ніколь.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий американський підприємець Ілон Маск на початку травня поточного року став батьком вшосте. Сина йому подарувала відома канадська співачка Граймс. Мільярдер вирішив відзначитися і назвав дитину дивним ім'ям X Æ A-12, що викликало бурю емоцій у мережі. Але внаслідок каліфорнійських законів ім'я дитини довелося змінити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини