Головна Новини Суспільство події На залізничних вокзалах у Києві будуть вимірювати температуру в автоматичному режимі
commentss НОВИНИ Всі новини

На залізничних вокзалах у Києві будуть вимірювати температуру в автоматичному режимі

Охоронці на Центральному і Південному залізничних вокзалах столиці будуть направляти пасажирів з підвищеною температурою в медпункт

8 липня 2020, 21:37
Поділіться публікацією:

АТ "Укрзалізниця" заявила про плани встановити на вокзалах станції "Київ-Пасажирський" системи, які дозволять вимірювати температуру тіла пасажирів в автоматичному режимі.

На залізничних вокзалах у Києві будуть вимірювати температуру в автоматичному режимі

На вокзалах найближчим часом з'являться інфрачервоні системи скринінгу температури. Вони зможуть працювати зі швидкістю до 120 відвідувачів за хвилину. В "Укрзалізниці" заявили про плани встановити дві системи на столичному Центральному вокзалі і одна — на Південному.

У прес-службі компанії говорять, що ці системи дозволять швидко вимірювати температуру всім відвідувачам вокзалу і допоможуть уникнути великих черг на вході в приміщення. Людей, температура тіла яких буде вище норми, не будуть пускати на вокзал. Також охорона повинна буде рекомендувати таким відвідувачам звернутися в медпункт.

Системи для вимірювання температури обіцяють встановити в найближчі тижні, відразу після проведення закупівлі через Prozorro.

Раніше "Коментарі" писали, що слены наглядової ради "Укрзалізниці" заробляють багато, а ось з основними своїми обов'язками часто не справляються. "Коментарі" перерахували основні функції спостережної ради компанії, наскільки успішно вони реалізовуються і зарплати членів наглядової ради в одній інфографіці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини