Головна Новини Суспільство події На Харківщині верблюди знищують урожай фермерів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині верблюди знищують урожай фермерів

Верблюди поїдають капусту на городах сусідів

4 листопада 2020, 14:40
Поділіться публікацією:

Жителі Харківщини страждають від верблюдів. Здавалося б курйозна ситуація перетворилася, фактично, в громадянський конфлікт між власником екзотичних в наших краях тварин і місцевими жителями.

На Харківщині верблюди знищують урожай фермерів

Так, верблюди, які належать одному з жителів Харківської області, вільно заходять на городи жителів таких селищ як Слобожанський і Борщова і поїдають плоди сільськогосподарської праці. Найбільше дісталося капусті, до якої тварини проявили явну небайдужість.

"Гризуть капусту. Залишилося погризене, яке ми не зрізали. Розраховували, що у нас буде своя капуста", — розповіла мешканка Борщовій Любов Гармаш.

Крім верблюдів, на городи заходять коні та поні.

Місцевий житель Рафік Цугурян зумів підрахувати тварин в господарстві — за його словами, на фермі живуть два верблюди, 11 поні, 26 корів, бики. Щоб убезпечити себе, він встановив паркан. Однак проблема в тому, що на самій фермі огорожу відсутня.

Про скарги місцевих жителів обізнаний місцевий дільничний. На власника верблюдів, які заважають розвитку домашніх господарств в регіоні вже склали пару адмінпротоколів.

Як повідомляв портал "Коментарі", з фестивалю верблюдів короля Абдулазіза, що проходить поблизу Ер-Ріяда, тварин дискваліфікували за порушення правил конкурсу краси. Фестиваль триває 28 днів, в нього входять верблюжі перегони з призовим фондом 57 мільйонів доларів.   Власники тварин використовували ботокс, щоб надати верблюдам більш привабливий вигляд і збільшити шанси на успіх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини