Головна Новини Суспільство події Міжпарламентський діалог Медведчука може стати основою миру на Донбасі, - політичний експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжпарламентський діалог Медведчука може стати основою миру на Донбасі, - політичний експерт

План Медвечука повинен стати дорожньою картою з відновлення миру на Донбасі, - Кушнір

23 липня 2020, 11:59
Поділіться публікацією:

Міжпарламентський діалог, який пропонує Віктор Медведчук, повинен стати основою для відновлення миру на Донбасі. Так вважає політичний експерт Светала Кушнір, про що розповіла в ефірі телеканалу "112 Україна".

Міжпарламентський діалог Медведчука може стати основою миру на Донбасі, - політичний експерт

Фото: пресс-служба "ОПЗЖ"

За словами експерта, у президента Володимира Зеленського немає плану мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. У той же час, голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук пропонує конкретні мирні ініціативи та втілює їх в життя.

"Однозначно влада випустила зі своїх рук процес врегулювання конфлікту на Донбасі. Паризьке комюніке не виконується. Мирних ініціатив з боку влади, які б сприймало суспільство, ми не чуємо. У той же час ми бачимо, як ОПЗЖ і Віктор Медведчук весь час продукують певні ініціативи і конкретні речі. І не просто формують порядок денний, вони втілюють все це в життя. Ми можемо згадати, як на початку роботи Верховної Ради 9 скликання Віктор Медведчук став ініціатором створення парламентської платформи. Вона об'єднала депутатів з країн Нормандської четвірки для того, щоб вони могли обговорювати ситуацію на Донбасі і враховувати досвід різних країн щодо врегулювання подібних конфліктів", — зазначила експерт.

При цьому, Кушнір додала, що саме мирний план Медведчука повинен стати дорожньою картою по досягненню миру на Сході України.

"Повинна бути єдина платформа, якою якраз і може стати парламентський діалог, який пропонує Віктор Медведчук", — впевнена Світлана Кушнір.

Раніше Віктор Медведчук заявив, що, на його думку, Мінські угоди не виконуються через відсутність у чинної влади політичної волі.

Також "Коментарі" розповідали про те, що Володимир Зеленський повідомив, коли можуть провести переговори лідери Нормандської четвірки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини