Головна Новини Суспільство події Міністр охорони здоров'я України звернувся до населення в зв'язку з ростом захворюваності на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр охорони здоров'я України звернувся до населення в зв'язку з ростом захворюваності на коронавірус

Максим Степанов заявив, що такими темпами захворюваність може збільшитися до чотирьох тисяч людей в день

12 вересня 2020, 02:15 comments1498
Поділіться публікацією:
















Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що населенню країни потрібно дотримуватися карантинних обмежень, а то число хворих може зрости до чотирьох тисяч чоловік в день. Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Міністр охорони здоров'я України звернувся до населення в зв'язку з ростом захворюваності на коронавірус

"Подивіться самі, як швидко зростає кількість хворих. Україна набрала дуже великий темп, від двох до трьох тисяч в день ми подолали менш, ніж за місяць. І проблема залишається актуальною. Українці дуже легковажно ставляться до проблеми вірусу, не хочуть відповідати і підкорятися новим правилам і реаліям життя. Для нас це, м'яко кажучи, далеко не кращий сценарій. Якщо все так і буде тривати, то невдовзі не буде дивним і чотири тисячі хворих в день ", — заявив Степанов.

Як раніше повідомляли "Коментарі", ООН опублікувала невтішний прогноз щодо поширення коронавірусу в світі.

Незалежний експерт Організації Об'єднаних Націй (ООН) з проблем бідності Олів'є де Шуттер попереджає, що найгірші наслідки пандемії коронавірусу для економіки ще попереду і що заходи, прийняті урядами для захисту людей до сих пір, були недостатніми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини