Головна Новини Суспільство події МАУ запускає перші регулярні рейси в Європу
commentss НОВИНИ Всі новини

МАУ запускає перші регулярні рейси в Європу

МАУ відкрила продаж квитків в дві європейські країни

16 червня 2020, 09:55 comments2024
Поділіться публікацією:

Український авіаперевізник МАУ відновлює регулярні рейси після послаблення карантину. Перші регулярні перельоти літаки компанії будуть виконувати з Києва в Амстердам і Париж. Перший рейс в Нідерланди відбудеться у вівторок, 16 червня, у Францію на день пізніше. Рейси будуть виконуватись один раз на тиждень та відбуватися  у співпраці з європейськими авіакомпаніями KLM і Air France.

МАУ запускає перші регулярні рейси в Європу

Квитки на зазначені рейси можна придбати як економ, так і бізнес-класу. Обидва тарифи включають багаж і дозволяють вносити зміни без обмежень.

Польоти в країни Євросоюзу дозволяють лише громадянам ЄС, людям з видом на проживання і громадянам з правом на роботу. Перед придбанням квитків в компанії рекомендують пасажирам перевірити, чи  входять вони у вказані категорії. МАУ має намір відновити кількість рейсів, однак напрямки поки не називаються.

Нагадаємо, що український уряд зняв обмеження на в'їзд в країну. Але туристам з-за кордону все одно доведеться проходити двотижневу самоізоляцію.

Як повідомляв портал "Коментарі", через епідемію коронавірусу авіаперевізники змушені встановлювати нові правила польотів. При цьому, ряд вимог для персоналу передбачений як  під час польоту, так і перед подорожжю або під час перебування в аеропортах. Про обов'язкові вимоги персональної захисту в аеропорту і на борту, а також про посилені заходи безпеки повідомили в компанії "Міжнародні авіалінії України".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини