Головна Новини Суспільство події МАУ скасовує низку рейсів за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

МАУ скасовує низку рейсів за кордон

У загальному пасажиропотоку МАУ частка іноземців на даний момент складає близько 60%

29 серпня 2020, 00:23 comments1008
Поділіться публікацією:

Компанія "Міжнародні авіалінії України" скасовує низку рейсів за кордон у зв'язку із забороною в'їзду на територію країни іноземцям, введеною Кабінетом міністрів України. Про це йдеться в повідомленні МАУ.

МАУ скасовує низку рейсів за кордон

Фото: МАУ

У повідомленні говориться, що з 14 вересня авіакомпанія повністю скасовує рейси з Києва до Запоріжжя, Мадриду, Барселони, Афін, Женеви, Делі, Берліну і Кишиневу.

Крім того, з 20 вересня скасовується рейс з Києва до Херсону. Також скоротиться кількість рейсів з Києва до Одеси, Парижу, Дюссельдорфу, Брюсселю, Дубаї, Стамбулу, Тель-Авіву.

Уточнюється, що в загальному пасажиропотоку МАУ частка іноземців на даний момент складає близько 60%. У зв'язку з цим компанія розглядає кілька варіантів.

"Ми зараз повинні прийняти рішення про плани авіакомпанії на найближчі дні, не маючи ані достатньо часу, ані достатньо інформації. Ми, звичайно, будемо чекати публікацію тексту Постанови КМУ, і приймати рішення про скасування рейсів, виходячи зі змісту Постанови. Ми розглядаємо кілька варіантів, в тому числі — радикальний", — зазначив гендиректор МАУ Євген Дихне.

Як підсумок, йдеться в повідомленні, рішення МАУ за планом польотів на найближчі два тижні буде прийнято після публікації всіх необхідних рішень — Кабміном, Державною авіаційною службою, Держприкордонслужбою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в МЗС розповіли, наскільки може затягтися розслідування авіакатастрофи літака "Міжнародних авіаліній України", яка сталася в Ірані в січні нинішнього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини