Головна Новини Суспільство події Магістратура чи армія: у Міноборони пояснили, для яких призовників передбачена відстрочка
commentss НОВИНИ Всі новини

Магістратура чи армія: у Міноборони пояснили, для яких призовників передбачена відстрочка

У Міноборони пояснили, чи передбачається відстрочка призовникам, які планують продовжувати навчання у вишах

17 липня 2020, 12:10 comments1716
Поділіться публікацією:








Міністерство оборони України рекомендує відтермінувати призов для тих українців, які планують восени вступити у вищі навчальні заклади та вчитися для здобуття освіти магістерського рівня. Про це повідомив міністр оборони Андрій Таран під час години запитань до уряду.

Магістратура чи армія: у Міноборони пояснили, для яких призовників передбачена відстрочка

Як заявив міністр, керівництву обласних та районних адміністрацій, військовим комісаріатам, місцевим органам освіти та науки, закладам освіти рекомендовано надавати відтермінування до 1 жовтня цього року. Так, всі призовники, які мають намір продовжити навчання на магістратурі, надають до військкоматів відповідні документи з ВНЗ. Це і буде підставою для відтермінування призову до осені.

Якщо ж призовники зіткнуться зі складнощами через надання відстрочки, то у Міноборони радять звертатися на гарячу лінію. За словами Тарана, кожен випадок порушення прав здобувачів освіти ретельно розглядається, а винуватців  притягнуть до відповідальності.

Раніше повідомлялося, як абітурієнту отримати відстрочку від армії. Рекомендації надало МОН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини