Головна Новини Суспільство події Лише набирає обертів: головний інфекціоніст США розповів, що буде з пандемією коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лише набирає обертів: головний інфекціоніст США розповів, що буде з пандемією коронавірусу

Пандемія коронавірусу в світі ще не досягла свого піку, - головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі

10 липня 2020, 08:43 comments1316
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу не може закінчитися швидко, оскільки ще навіть не досягла свого піку. Спочатку світ повинен пережити посилення спалаху, — вважає головний інфекціоніст США. Про це Ентоні Фаучі розповів в інтерв'ю виданню Corriere Della Sera.

Лише набирає обертів: головний інфекціоніст США розповів, що буде з пандемією коронавірусу

Найближчим часом пандемія буде тільки посилюватися, а хворих на коронавірус у світі буде ставати все більше і більше.

"Великі спалахи ми зараз бачимо в ПАР, у Бразилії та в Азії. Це говорить, що ми лише на початковому етапі пандемії", — упевнений інфекціоніст.

На думку Фаучі, зараз світ знаходиться на старті глобального спалаху COVID-19. Тому робити прогнози про те, коли він згасне — рано. Поки світ не переживе пік, цього не станеться. До того ж, за першою хвилею захворюваності, ймовірно, піде друга.

"Ось я тільки не розумію, чому зараз всі так стурбовані другою хвилею? Ми зараз по коліно стоїмо в першій хвилі. Ми поки ще не вибралися",- говорить Фаучі.

До речі, у світі коронавірус підхопили вже понад 12 мільйонів людей. Саме в Сполучених Штатах спалах COVID-19 найпотужніший. Захворіли понад 3 мільйони американців. 133 тисячі з них померли від ускладнень.
Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що реальне число заражених коронавірусом може бути значно вищим за офіційні цифри. Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив про те, скільки насправді хворих в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини