Головна Новини Суспільство події Квартира за мільйон доларів: нові обставини продажу нерухомості засновника Ciklum Торбена Майгаарда
commentss НОВИНИ Всі новини

Квартира за мільйон доларів: нові обставини продажу нерухомості засновника Ciklum Торбена Майгаарда

У іноземного інвестора з Німеччини намагаються відібрати елітну нерухомість у центрі столиці, - ЗМІ

6 липня 2020, 11:20 comments1067
Поділіться публікацією:

У справі про продаж елітної квартири засновника Ciklum Торбена Майгаарда з'явилися нові обставини. Виявилося, що квартиру площею 554,9 кв. м. в елітному будинку на Кловському узвозі, 7 купив громадянин Німеччини Ральф Сиглер. При цьому житло пройшло всі перевірки держреєстрів, а покупець навіть не підозрював, що право власності на квартиру може бути оскаржене спадкоємцями колишнього власника. Про це пише сайт Podrobnosti.ua.

Квартира за мільйон доларів: нові обставини продажу нерухомості засновника Ciklum Торбена Майгаарда

Ще в минулого року спадкоємці померлого засновника Ciklum Торбена Майгаарда заявили, що хтось нібито намагається вкрасти у них квартиру. Йшлося саме про елітну нерухомість на Кловському узвозі, 7.

Згідно з версією спадкоємців, невідомий підробив довіреність на право продажу квартири від імені Majgaard Limited – компанії, через яку Торбен Майгаард володів елітною нерухомістю на Печерську. Потім шахрай, ймовірно, перепродав квартиру, про що спадкоємцям стало відомо в червні 2019 року, через півроку після смерті Торбена Майгаарда.

Між тим, як випливає з заяви громадянина Ральфа Сиглера, він оформив угоду ще у квітні 2019 року

"Ми пройшли всю процедуру і перевірили законність угоди згідно з українським законодавством. Через три дні після оформлення я отримав електронні ключі та техпаспорт на квартиру, почав готувати об'єкт до ремонту, а через півроку випадково виявив, що її намагаються продати на торгах через СЕТАМ. Нібито через те, що попередній власник отримав її у власність за підробленими документами", — повідомив Ральф Сиглер.

Нинішній власник збирається захищати своє право власності в українських та міжнародних інстанціях.

історії з елітною квартирою надто багато білих плям і збігів, які дають підстави підозрювати у шахрайстві групу осіб", — говорить він.

Ця версія подій істотно відрізняється від тієї, яка раніше звучала в медіа. У справі з'явився юридичний власник елітної квартири на Печерську, який звинувачує у змові шахраїв та правоохоронні органи і нічого не знає про претензії спадкоємців Торбена Майгаарда. Принаймні, не знав до тих пір, поки восени 2019 року його квартиру не спробували продати на торгах через СЕТАМ за заниженою як мінімум в 10 разів ціною.

Варто відзначити також той факт, що спадкоємці Торбена Майгаарда кілька разів подавали позовну заяву в Печерський районний суд і відкликали її до тих пір, поки справа не потрапила до судді Тетяни Остапчук, що у нового власника також викликає підозри.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що президент Володимир Зеленський вручив ключі від нових квартир мешканцям будинку на Позняках у Києві, в якому 21 червня вибухнув газ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини