Головна Новини Суспільство події Коронавірус дістався до Чорнобиля
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус дістався до Чорнобиля

Коронавірус підхопив один із працівників Чорнобильської атомної електростанції

24 червня 2020, 09:45 comments1203
Поділіться публікацією:

Перший випадок коронавірусу підтвердили у працівника Чорнобильської АЕС. Його відправили на самоізоляцію, — повідомило на своїй сторінці в Facebook держпідприємство "Чорнобильська АЕС".

Коронавірус дістався до Чорнобиля

Востаннє працівник атомної електростанції, хворий на COVID-19, виходив на роботу 9 червня. Потім він пішов у спеціальну чергову відпустку і на станції не з'являвся. Напередодні йому зробили тест на коронавірус і той виявився позитивним.

Стан працівника ЧАЕС, очевидно, не критичний. Забирати в лікарню його не стали. Зараз він на самоізоляції. І все ж, серед персоналу атомної електростанції знайшлася людина, яка спілкувалася останнім часом з інфікованим.

"Серед працівників Чорнобильської атомної електростанції є одна контактна особа. У неї також підозра на коронавірус. Зараз ця людина знаходиться на самоізоляції", — йдеться в повідомленні державного підприємства.

Під наглядом лікарів працівник буде до тих пір, поки діагноз COVID-19 не спростують. Якщо ж його підтвердять співробітникові належить пройти курс відповідного лікування.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Україна побила власний рекорд за кількістю нових інфікованих за добу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини