Головна Новини Суспільство події Кордон закритий: "ДНР" і "ЛНР" не відкрили блокпости разом з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Кордон закритий: "ДНР" і "ЛНР" не відкрили блокпости разом з Україною

Україна відкрила КПВВ, але бойовики залишили блокпости закритими

10 червня 2020, 18:15 comments2191
Поділіться публікацією:

У середу, 10 червня, Україна запустила роботу двох КПВВ з окупованими територіями на Мар'їнці Донецької області і Станиці Луганської у Луганській області. Однак бойовики так званих "ДНР" і "ЛНР" не відповіли взаємністю і залишили блокпости з Україною закритими. Про це повідомили в виданні "Країна".

Кордон закритий: "ДНР" і "ЛНР" не відкрили блокпости разом з Україною

Україна планувала відкрити блокпости з 10 червня на три години в день — з 11:00 до 14:00. Але представники невизнаних "республік" відмовилися відкривати КПВВ ще у вівторок, 9 червня. У "ДНР" і "ЛНР" послалися на карантин з-за поширення пандемії коронавіруса Covid-19 і назвали одностороннє рішення України "провокацією".

Місцеві жителі розповіли в Telegram-каналах про неможливість виїхати за межі так званих "республік". За їхньою інформацією, під КПВВ Мар'їнка зранку була велика черга — "до мосту". При цьому була тільки одна черга, без пільговою, а "піших" охочих перетнути кордон "майже весь павільйон".

"ОБСЄ була і нічого не дізналася від вояк. Кажуть немає наказу. Одного чела пропустили з роздільною здатністю від штабу, начебто литовець. Деякі собираютя стояти до упору (я так розумію до 20:00). Ночувати начебто бажаючих немає", — написав один з користувачів.

За інформацією видання, з боку України в напрямку "ДНР" і "ЛНР" теж були черги вже до 8:30: 45 осіб на Станиці Луганської та 55 транспортних засобів і близько 90 осіб на Мар'їнці. Серед них діти і старики. "Країна" пише, що ніхто сьогодні не зміг перетнути кордон.

Як повідомляв портал "Коментарі", Danone скасував скандальну рекламу з Пореченковим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини