Головна Новини Суспільство події Кличко розповів, коли в Києві можуть зупинити громадський транспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко розповів, коли в Києві можуть зупинити громадський транспорт

Кличко не виключає, що в Києві можуть знову зупинити як маршрутки, так і метрополітен

1 вересня 2020, 08:21
Поділіться публікацією:

Весь громадський транспорт в Києві можуть зупинити, якщо в українській столиці відбудеться інфекційний вибух. Про це мер міста Віталій Кличко заявив в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV. Причому йдеться як про маршрутки, тролейбуси і трамваї, так і про метрополітен.

Кличко розповів, коли в Києві можуть зупинити громадський транспорт

Метро в Києві. Фото: epravda.com.ua

Зараз столиця - одна з лідерів за темпами поширення коронавірусу. Кожен день в місті фіксують більш ніж по дві сотні нових хворих. Але приводів для зупинки громадського транспорту поки що немає, каже Кличко.

"Ми підемо на цей крок, якщо число хворих буде набагато вищим, ніж кількість лікарняних ліжок і лікарів, які можуть лікувати таких хворих. Але це вже крайній захід. Поки що за тими показниками, що ми маємо, подібного не повинно статися", — зазначив міський голова.

Також не планують в Києві поки що закривати школи та садочки. Уже сьогодні сядуть за парти або ж підуть в садки близько 300 тисяч дітей.

"Ми підготувалися до нового навчального року. З нашого фонду близько 30 мільйонів гривень пішло на прилади для вимірювання температури і захисні засоби", — розповів Кличко.

Нагадаємо, що Кабмін рекомендує закривати школи та садочки, а також зупиняти громадський транспорт тільки в червоних карантинних зонах. Київ зараз лишається в жовтій зоні.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, в яких випадках будуть відправляти на самоізоляцію вчителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини