Головна Новини Суспільство події Кіпр посилює карантин: туристам загрожує 300 євро штрафу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіпр посилює карантин: туристам загрожує 300 євро штрафу

Відсьогодні, з 31 липня, на Кіпрі ввели обов'язкове носіння масок у закритих приміщеннях

31 липня 2020, 15:55 comments1178
Поділіться публікацією:

На Кіпрі уряд прийняв рішення посилити карантинні заходи. Відсьогодні, з 31 липня, в країні ввели обов'язкове носіння масок у закритих приміщеннях. У разі порушення міри людей штрафуватимуть на 300 євро. Про це повідомляє Cyprus Mail.

Кіпр посилює карантин: туристам загрожує 300 євро штрафу

В цілому, нові заходи стосуються обов'язкового носіння масок у приміщеннях, таких як торгові центри, банки, супермаркети, лікарні та церкви. Крім того, в районі Лімассола ввели обмеження на збори через нещодавній спалах COVID-19. Так, заборонено збиратися в групи більше ніж десять осіб, а максимальну кількість відвідувачів у ресторанах, кафе і барах було скорочено до 75 в приміщенні і 150 — на відкритому повітрі.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що навчальний рік в Україні почнеться вчасно, 1 вересня, "у відповідності з особливостями епідеміологічної ситуації в конкретному регіоні або окремій адміністративно-територіальній одиниці". З якими проблемами можуть зіткнутися навчальні заклади і як зробити навчальний процес у нових умовах максимально ефективним і безпечним — на ці та багато інших питань відповіли в нашому ексклюзиві експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини