Головна Новини Суспільство події Київ не готовий до ослаблення карантину, - МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ не готовий до ослаблення карантину, - МОЗ

Вимоги Міністерства охорони здоров'я щодо ослаблення карантину в Києві не виконані

31 травня 2020, 13:24 comments1963
Поділіться публікацією:

Ослаблення карантину торкнеться не всіх областей та регіонів України. Принаймні, вимоги Міністерства охорони здоров'я щодо дотримання режимів обмеження не дотримуються в п'яти областях. Столиця теж потрапила в "чорний список". Про це повідомили в прес-службі Міністерства.

Київ не готовий до ослаблення карантину, - МОЗ

Так, до другого етапу ослаблення карантину, за даними МОЗ, не готові: місто Київ, Волинська область, Донецька область, Львівська область, Рівненська область, Чернівецька область.

Кількість випадків зараження за минулий тиждень перевищує 12 чоловік на 100 000 населення.

"Перехід областей до другого етапу карантину, який передбачає послаблення карантину, можливий за умови відповідності епідситуації в області певним критеріям", — повідомили в МОЗ.

До факторів, за якими визначають можливість зниження обмежень у відомстві відносять инцидентость (кількість випадків захворювання повинно бути менше 12 на 100 тис. осіб), завантаженість лікарняних ліжок і охоплення досліджуваних громадян в регіоні.

Тим часом, як повідомляв портал "Коментарі", Чорнобильська зона виходить з карантину і готова прийняти нових туристів. Не особливо зрозуміло, кому захочеться туди їхати, але охочі знайдуться завжди. Та й побути подалі від людей час від часу необхідно кожному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини