Головна Новини Суспільство події Кабмін визначився з точними датами введення локдауну - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін визначився з точними датами введення локдауну - ЗМІ

За даними українських ЗМІ, жорсткі обмеження будуть діяти від 24 грудня

1 грудня 2020, 08:21 comments10310
Поділіться публікацією:

У Кабінеті міністрів України узгодили дату посилення карантинних обмежень, а саме введення локдауну. За даними українських ЗМІ, які посилаються на особисті джерела в уряді, посилений карантин буде діяти нібито з 24 грудня до 15 січня.

Кабмін визначився з точними датами введення локдауну - ЗМІ

ФОТО: З відкритих джерел

Вчора, 30 листопада, уряд України зібрався на нараду, щоб визначитися з введенням локдауну. Офіційного рішення від Кабінету міністрів ще немає. Це підтвердила і прес-секретар президента України Юлія Мендель.

Сам Володимир Зеленський повідомив про необхідність визначити реальні прогнози, щоб зрозуміти, чи зможе витримати навантаження державна медична система. У разі рішення уряду ввести локдаун, населення буде проінформовано якомога швидше, щоб у суспільства була змога підготуватися з економічного боку.

У Верховній раді також не виключають варіант посилення карантину. Голова парламенту Дмитро Разумков повідомив, що в Раді готуються до можливого посилення карантинних обмежень. Він також зазначив, що на введення локдауну впливатиме безліч факторів, наприклад, кількість проведених тестів, кількість інфікованих COVID-19, результати ефективності карантину вихідного дня та інші.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому Україні на саме справі потрібен локдаун. За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, В зимовий період зазвичай спостерігається спалах грипу. Тому, щоб уберегтися від двох хвороб одночасно, МОЗ хоче ввести тритижневий жорсткий карантин. Після трьох тижнів Міністерство охорони здоров'я сподівається побачити збалансовану і позитивну статистику як коронавірусу, так і грипу.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

виталька

1 грудня 2020, 20:48

За эти все деяния будет вполне себе реальная и неизбежная расплата...это как дважды два


Новини