Головна Новини Суспільство події Кабмін продовжив карантин в Україні до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін продовжив карантин в Україні до кінця року

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що нові обмеження обгрунтовані стрімким зростанням нових випадків зараження коронавірусом

13 жовтня 2020, 17:02
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України під час позачергового засідання 13 жовтня ухвалив рішення про продовження карантину через коронавірус в країні до кінця 2020 року. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Кабмін продовжив карантин в Україні до кінця року

Крім того, на додаток до вже діючих обмежень ввели нові обмеження. Так, канікули в школах розпочнуться 15 жовтня і триватимуть до 30 жовтня. При цьому деякі школи після закінчення канікул зможуть перейти на дистанційне навчання. Вищим навчальним закладам рекомендують перейти на дистанційне навчання в період з 15 жовтня до 15 листопада поточного року.

Також ввели нові обмеження для проведення масових заходів. Тепер в "зеленій" зоні дозволені масові захід за участю не більше 50 осіб, в "жовтій" зоні — не більше 30 осіб, в помаранчевій — максимум 15 осіб. Проведення спортивних заходів буде дозволено, якщо на них не будуть присутні глядачі, крім міжнародних змагань за умови окремих узгоджень.

Нагадаємо, кількість нових летальних випадків COVID -19 в Україні наближається до рекордних показників. За вчора від ускладнень померли ще 107 українців, що лише на одну людину менше, ніж було 9 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини