Головна Новини Суспільство події Імовірність терактів в Україні: армія перейшла в повну боєготовність
commentss НОВИНИ Всі новини

Імовірність терактів в Україні: армія перейшла в повну боєготовність

В Україні йде робота по виявленню і знищенню малорозмірних цілей на малій швидкості руху і з низькою висотою польоту

19 жовтня 2020, 11:13
Поділіться публікацією:

Командувач Об'єднаними силами ЗСУ Сергій Наєв заявив про те, що наші військові перебувають у повній бойовій готовності для запобігання терористичних актів на важливі об'єкти. Про це повідомила прес-служба командування на своїй сторінці в "Фейсбук".

Імовірність терактів в Україні: армія перейшла в повну боєготовність

Наєв каже, що на півдні України вони активно відточують вміння знищувати ворожі безпілотники. І наші бійці, за словами командувача, показують, що здатні не допустити можливі теракти на території нашої країни. Наєв запевняє: українські військові знаходяться в повній бойовій готовності збивати ворожі БПЛА. А зараз йде робота по виявленню і знищенню малорозмірних цілей на малій швидкості руху і з низькою висотою польоту.

Раніше ми повідомляли, що досить спірна інспекція українських позицій за участю представників ОРДЛО у селища Шуми під Горлівкою відстрочена. Голова української делегації в Тристоронньої контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявив, що окупанти висунули нові умови. Це ж підтвердили в Офісі президента України. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, в які ігри грає Росія з Україною, а також в тому, чи існує небезпека зриву запланованої зустрічі радників глав нормандського формату і перемир'я в цілому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини