Головна Новини Суспільство події І все це в одній країні: метеорологи помітили різкий погодний контраст в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

І все це в одній країні: метеорологи помітили різкий погодний контраст в Україні

Українські метеорологи розповіли, скільки снігу випало в різних областях України

19 листопада 2020, 14:54
Поділіться публікацією:

В Україні у більшості регіонів вже прийшла зима: на вулиці холодно, а земля вкрита снігом. Як помітили в Українському гідрометеорологічному центрі, минулої ночі температура повітря у межах України була досить контрастною.

І все це в одній країні: метеорологи помітили різкий погодний контраст в Україні

Так, карта відображає контрасти температури минулої ночі, 18 листопада, в Україні. Як бачимо, на заході та півдні вона досягла 5 градусів тепла, тоді як на сході у цю ж ніч було 20 градусів морозу. Найхолодніше – на півночі Луганщини. Більш ніж половина країни все ж таки спали за мінусової температури. Тепліше за усіх було мешканцям західних областей, а зігріватися вночі довелося українцям зі східних регіонів.

Зазначимо, що в багатьох містах України вже випав і лежить сніг. Знову таки найбільше снігу спостерігається на сході країни. Так, у Луганській області зафіксовано до 8 см снігового покрову. Але в західних і південних регіонах земля досі "гола".

Як повідомлялося раніше, в Укргідрометцентрі озвучили прогноз погоди на зиму. Українцям слід приготуватися до погодних сюрпризів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини