Головна Новини Суспільство події Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на вівторок, 24 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на вівторок, 24 листопада

Укргідрометеоцентр розповів про погоду на вівторок, 24 листопада

24 листопада 2020, 07:00
Поділіться публікацією:

Вівторок, 24 листопада, в Україні буде трохи тепліше в порівнянні з попередніми днями. В цілому, протягом дня температура буде триматися вище нульової позначки, і навіть вночі стовпчик термометра опуститься незначно нижче нуля градусів тільки в деяких крайніх західних і східних областях нашої країни.

Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на вівторок, 24 листопада

У лівобережній Україні на більшій частині території буде хмарно і дощитиме. На правому березі країни опадів не очікується, вітер буде несильним, переважно західного напрямку.

На півночі країни, в центральних частинах і на сході, протягом дня очікується температура від +3 до +5 градусів за Цельсієм. Вночі температура може коливатися в межах -1 +2 градуси. Очікуються опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

У західній частині буде трохи тепліше; вдень від +4 до +6, вночі температурні коливання будуть відбуватися в межах +1- 3 градуси за Цельсієм. Опадів тут, як і в південних областях, не очікується. На півдні найтепліше — днем температура повітря підніметься до +8, вночі буде в межах 3-4 градусів тепла.

У Києві 24 листопада вночі буде від +1 до +3, вдень температурний стовпчик замре на показниках 4-6 тепла. Вітер західний 7-12 м / с. Тут синоптики обіцяють дощ і мокрий сніг.

Хмарність, опади в центральній і східній частині країни: прогноз погоди в Україні на вівторок, 24 листопада - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, чому піжама — поганий одяг для віддаленої роботи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини