Головна Новини Суспільство події Громадянам України заборонять в'їзд до Білорусі, - посол
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадянам України заборонять в'їзд до Білорусі, - посол

Крім українців, білоруські прикордонники також не впускатимуть до країни литовців і поляків

28 жовтня 2020, 16:05 comments2069
Поділіться публікацією:

Сьогодні, в ефірі "Громадського радіо", посол України в Республіці Білорусь Ігор Кизим повідомив, що білоруські прикордонники не будуть впускати на територію країни громадян України, Польщі та Литви.

Громадянам України заборонять в'їзд до Білорусі, - посол

Фото: Часник

За його словами, влада Білорусі продовжує вважати ці країни загрозою для держави. Однак, посол заявив, що не бачить об'єктивних причин даного рішення білоруського уряду:

"Прикордонники вживають заходів, щоб не допускати на територію Білорусі людей з трьох сусідніх країн, а саме Литви, Польщі та України. Все це безпідставно, але це комусь потрібно, щоб виправдовувати жорсткі дії щодо учасників протесту", — сказав Ігор Кизим.

До слова, нагадаємо, що 25 жовтня закінчився термін ультиматуму опозиції Білорусі, в якому Олександра Лукашенка закликали скласти повноваження. Наступного дня місцеві жителі оголосили всенародний страйк.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Олександр Лукашенко наказав відраховувати з університетів студентів, що беруть участь в акціях протестів проти нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини