Головна Новини Суспільство події Готуємо теплі речі: синоптик попередила про похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо теплі речі: синоптик попередила про похолодання

Дощі та шквали прийдуть на схід, а також в Миколаївську та Херсонську області

31 липня 2020, 07:00 comments1557
Поділіться публікацією:

В Україні у п'ятницю, 31 липня, у більшості областей буде не спекотно, а в деяких регіонах температура знизиться до +21 градуса. Дощі з грозами прийдуть в східну частину країни. Про це розповіла український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Готуємо теплі речі: синоптик попередила про похолодання

Фото: goodfon.ru

В останній день липня в Україні у більшості регіонів буде прохолодніше, ніж днем раніше. Дощі та шквали очікуються на Сході країни.

"Завтра у західних та північних областях протягом дня очікуються свіжі +21...+25 градусів. На решті території України буде значно тепліше, але і там, на Сході, Півдні і в більшості центральних областей спека почне осідати, +26...+30 градусів", — написала синоптик.

У Києві, за прогнозом Діденко, 31 липня істотних опадів не передбачається. Температура буде триматися в межах +22...+24 градусів.

За даними синоптиків Укргідрометцентру, в п'ятницю, 31 липня, температура повітря в більшості областей трохи знизиться. Дощі з грозами очікуються місцями в східних і південно-східних регіонах.

На заході України температура буде триматися в межах +23...+25 градусів, а вночі похолодає до +11. Дощів не передбачається.

На півночі країни, за прогнозом, без опадів, температура повітря вдень становитиме максимум 24 вище нуля. Вночі до 15 тепла.

У східних областях пройдуть дощі з грозами. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +28, вночі до +19 градусів.

На півдні без опадів, крім Миколаївської та Херсонської областей. Стовпчики термометрів вдень покажуть +30 градусів, вночі — до 21 тепла.

У Києві 31 липня, за прогнозом, без опадів, малохмарно. Нічна температура знизиться до 13-15 градусів, денний максимум складе +24 градуси.

Готуємо теплі речі: синоптик попередила про похолодання - фото 2

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що у США ведмідь сховався від спеки в дитячому басейні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини